Als je op pad gaat kan een tussendoortje soms lekker zijn. En een eigengemaakt snackje smaakt dan natuurlijk het allerbeste. Deze notenreep met honing bevat nauwelijks koolhydraten, zodat je na het snacken niet meteen weer een dip krijgt. En eigenlijk heel erg makkelijk. Dus misschien goed om een keertje uit te proberen!
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakvorm van 20 x 20 cm met bakpapier.
2. Meng in een kom de pecannoten, amandelen, macadamianoten, het chia- en sesamzaad en het zout. Smelt de honing en boter in een steelpan en roer dit mengsel door de noten. Schenk het geheel in de vorm en druk aan met de achterkant van een lepel.
3. Bak deze koek 20 minuten in de oven en laat 30 minuten afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.
4. Snijd de volledig afgekoelde koek in 10 repen.
Voor 10 repen.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.