Notenreep met honing

Notenreep met honing

Als je op pad gaat kan een tussendoortje soms lekker zijn. En een eigengemaakt snackje smaakt dan natuurlijk het allerbeste. Deze notenreep met honing bevat nauwelijks koolhydraten, zodat je na het snacken niet meteen weer een dip krijgt. En eigenlijk heel erg makkelijk. Dus misschien goed om een keertje uit te proberen!

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed een bakvorm van 20 x 20 cm met bakpapier.

2. Meng in een kom de pecannoten, amandelen, macadamianoten, het chia- en sesamzaad en het zout. Smelt de honing en boter in een steelpan en roer dit mengsel door de noten. Schenk het geheel in de vorm en druk aan met de achterkant van een lepel.

3. Bak deze koek 20 minuten in de oven en laat 30 minuten afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.

4. Snijd de volledig afgekoelde koek in 10 repen.

Voor 10 repen.

  • 50 g pecannoten, grof gehakt
  • 50 g amandelschaafsel
  • 70 g macadamianoten
  • 35 g chiazaad
  • 35 g sesamzaad
  • 40 g honing
  • 1 eetlepel boter
  • ½ theelepel zout

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Alle vega(n) recepten