Een winterse soep met savooiekool en tofu, ideaal om je een mee op te warmen. De gember en chilipeper toveren zeker weten voor een blos op je wangen!
1 Breng de bouillon aan de kook. Voeg de gember, knoflook en chilipeper toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
2 Voeg de kool en wortel toe en kook ze in 4 minuten afgedekt mee. Roer de misopasta en wat sojasaus erdoor.
3 Voeg de tofu toe en laat de soep voor het serveren een paar minuten staan.
2 personen
• 750 ml kippen- of groentebouillon
• stuk gember van 3 cm, julienne gesneden
• 2 tenen knoflook, in plakjes
• 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, gesneden
• ½ savooiekool, kern verwijderd, rest in reepjes
• 1 wortel, julienne gesneden
• 2 el misopasta
• sojasaus
• 100 g tofu
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.