Dit recept is heerlijk als stevig ontbijt. Het gepocheerde eitje is een extra uitdaging, maar met behulp van de video hieronder lukt het je zeker!
Verhit wat olijfolie in een grote pan en fruit hierin de knoflook, chili en koriandersteeltjes 1–2 minuten tot ze goudbruinzijn.
Doe de bonen en paprika’s erbij en voeg naar smaak zout en peper toe. Bak dit 15–20 minuten al roerend op laag vuur tot alles gekleurd en gaar is.
Pocheer de eieren. Schep een lepel bonen op een bord, leg hier een gepocheerd ei op en serveer met gehakte korianderblaadjes en een schijfje limoen.
Deze video is in het Engels
4 personen
• olijfolie
• 2 teentjes knoflook, in dunne schijfjes
• 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en in ringetjes
• 1 bosje koriander, blaadjes heel en de steeltjes fijngehakt
• 3 blikken bonen (400 g, cannellini, kidneybonen, etc.), uitgelekt
• 1 kleine pot geroosterde paprika’s, uitgelekt en in stukken
• 4 eieren
• 1 limoen, in partjes
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.