Dit heerlijke ontbijtje kun je stiekem ook als toetje eten. De zoete honingmeloen en kanteloepmeloen gaan geweldig samen met de frisse munt en romige Griekse yoghurt.
1. Meng de honingmeloen en kanteloepmeloen met de munt.
2. Knijp de limoensap er boven uit.
3. Verdeel het fruit over 4 glazen en schep er Griekse yoghurt op. Bestrooi met granola en bedruppel met honing.
4 personen
– ½ honingmeloen, in blokjes
– ½ kanteloepmeloen, in blokjes
– 1 el gehakte munt
– sap van 1 limoen
– Griekse yoghurt
– granola
– honing naar smaak
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.