Deze chutney maak je in een handomdraai. Lekker op toast, bij kaas of door een pasta.
1 Doe alles in een pan, voeg naar smaak zout en peper toe en meng alles goed door. Laat dit in 30–40 minuten indikken tot een jam.
2 Doe de chutney over in gesteriliseerde potjes en laat afkoelen. De chutney is in de koelkast tot 4 weken houdbaar. Heerlijk op toast met een stuk cheddar of andere kaas.
1 grote pot
• 250 g rode uien, gesnipperd
• 500 g gemengde tomaten, grof gehakt
• 1 rode chilipeper, zonder zaadjes en in ringetjes
• 75 ml rode wijnazijn
• 140 g bruine suiker
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.