Lomo Saltado

Lomo Saltado

Bereiding

4 personen
• 1,5 liter plantaardige olie voor het frituren
• 400 g kruimige aardappels, in dikke frieten gesneden
• 200 g langkorrelige rijst, afgespoeld
• 2 el olijfolie
• 2 rode uien, elk in 8 parten gesneden
• 5 tomaten, in de lengte in 6 parten gesneden
• 3 tenen knoflook, in dunne plakjes
• 2 kleine oranje of rode chilipepers, zaadjes verwijderd en in plakjes
• 300 g lendenbiefstuk of ribeye, in plakjes
• 1 tl komijn
• 4 el natriumarme sojasaus
• 1 el aji amarillo (zie tip) of andere pikante chilisaus
• ½ el rodewijnazijn
• enkele takjes koriander, voor erbij


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine