London: ‘Tja, we noemden het empanada’s op het Expeditie Robinson-eiland. Maar in een echt goed empanada gaat ook boter, melk en eigeel. We doen nu de Expeditie-versie, met een likje sambal en wat grof gehakte pinda’s door de pindakaas, die maken het af.’
Tip: Goed blazen voor dat je een hap neemt!
4-8 kleintjes
• 250 gram bloem
• scheutje zonnebloemolie, plus genoeg om in te frituren
• snuf zout
• 4-8 theel. pindakaas
• likje sambal (optioneel)
• handje grof gehakte pinda’s (optioneel)
Benodigdheden
• wok of diepe pan om in te frituren
• keukenthermometer
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.