Lamsvlees, ansjovis en krieltjes

Lamsvlees, ansjovis en krieltjes

De handige bijna-klaarproducten van Jamie en Jumbo helpen je om snel een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten. Wil je iets meer uitpakken? Combineer deze producten dan met andere verse ingrediënten.

Bereiding



1 Meng de ansjovis, knoflook, citroen, rozemarijn en 1 eetlepel van de olie. Doe de helft in een kom samen met het lamsvlees en laat het vlees een paar minuten marineren.  

2 Verwarm de oven voor op 190 °C. Verdeel de Jumbo en Jamie Brilliant rozemarijn krieltjes en paprika’s over een braadslee. Druppel 2 eetlepels olie en de rest van de dressing erover. Bestrooi met zout en peper en rooster 30 minuten, tot de aardappels beginnen te verkleuren en de groenten zacht zijn.

3 Schroei intussen het vlees een paar minuten in een hete pan. Leg het op de groenten en lepel de marinade erover.

4 Zet de braadslee 5 minuten in de oven, tot het vlees gaar is, maar nog sappig en roze vanbinnen. Laat het vlees voor het serveren een paar minuten rusten.



Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver. 

2 personen



• 6 ansjovisfilets, gehakt

• 4 tenen knoflook, gepeld, gehakt

• rasp en sap van 1 citroen

• paar takjes rozemarijn, blaadjes afgehaald, gehakt

• 3 el olijfolie

• 2 lamsschijven

• 1 Jumbo Jamie Oliver ‘Briljant’ Rozemarijn Krieltjes (à 400 g)

• 1 rode en 1 gele paprika, zaadjes verwijderd, in stukken





Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver. 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief