2 personen
• 6 ansjovisfilets, gehakt
• 4 tenen knoflook, gepeld, gehakt
• rasp en sap van 1 citroen
• paar takjes rozemarijn, blaadjes afgehaald, gehakt
• 3 el olijfolie
• 2 lamsschijven
• 1 Jumbo Jamie Oliver ‘Briljant’ Rozemarijn Krieltjes (à 400 g)
• 1 rode en 1 gele paprika, zaadjes verwijderd, in stukken
–
Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver.
1 Meng de ansjovis, knoflook, citroen, rozemarijn en 1 eetlepel van de olie. Doe de helft in een kom samen met het lamsvlees en laat het vlees een paar minuten marineren.
2 Verwarm de oven voor op 190 °C. Verdeel de Jumbo en Jamie Brilliant rozemarijn krieltjes en paprika’s over een braadslee. Druppel 2 eetlepels olie en de rest van de dressing erover. Bestrooi met zout en peper en rooster 30 minuten, tot de aardappels beginnen te verkleuren en de groenten zacht zijn.
3 Schroei intussen het vlees een paar minuten in een hete pan. Leg het op de groenten en lepel de marinade erover.
4 Zet de braadslee 5 minuten in de oven, tot het vlees gaar is, maar nog sappig en roze vanbinnen. Laat het vlees voor het serveren een paar minuten rusten.
–
Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver.