Deze lamsnoisettes serveer je op een diner, maar eet je ook gerust op de bank op een doordeweekse dag. Ze zijn namelijk verbazingweekend snel klaar. Je serveert ze met gebakken erwten en sla. Smullen!
1. Bestrooi de noisettes met zout en peper en bak ze 12–15 minuten in de olijfolie op middelhoog vuur; keer ze halverwege.
2. Verhit de boter op middelhoog vuur en fruit de uiringen in 5 minuten zacht. Voeg de erwten en sla toe en bak ze 3 minuten mee, tot de sla slinkt.
3. Voeg de bouillon toe, breng aan de kook, zet het vuur laag en laat in 10 minuten iets inkoken.
4. Voeg zout en peper toe, schep op 2 borden, leg het lamsvlees erop en serveer meteen.
2 personen
• 2 lamsnoisettes of lamslapjes à 180 g
• 1 el olijfolie
• 2 el boter
• 1 ui, in dunne ringen
• 300 g doperwten
• ½ kropje sla, in dunne reepjes
• 200 ml kippenbouillon
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.