Deze kruimelfudge is perfect om te delen en is binnen no time klaar. Serveer in kleine stukken.
1. Schenk een blikje gecondenseerde melk leeg in een pan met dikke bodem, vul het blikje met kristalsuiker en voeg die toe. Roer op laag vuur tot de suiker oplost.
2. Zet het vuur middelhoog en roer tot het mengsel goudbruin en schuimig is.
3. Naturel al heel lekker, maar je kunt er ook vanille extract of zeezoutvlokken door roeren.
4. Haal van het vuur; schenk het mengsel in een met bakpapier bekleed of ingevet ondiep bakblik. Kerf er een ruitpatroon in.
voor ca. 400 gram kruimelfudge
– 1 blikje gecondenseerde melk
– 1 blikje (zelfde grootte) kristalsuiker
– eventueel vanille extract of zeezoutvlokken
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.