Eet deze gekruide, geurige soep als stevige lunch of licht, verwarmend avondmaal. Rode currypasta is een echt smaakbommetje met een pittige chilikick; check wel van tevoren de ingrediënten op de verpakking, want sommige soorten bevatten vissaus. Serveer deze soep met chopsticks (of een vork) voor de noedels, en een lepel voor de bouillon.
1. Doe de kokosmelk en currypasta in een grote pan en verhit het mengsel 10 minuten, tot het goed gemengd is en zachtjes borrelt. Schenk er 250 milliliter (net) gekookt water bij en laat alles zachtjes sudderen.
2. Voeg de noedels toe en kook ze 5 minuten, tot ze zacht zijn; roer ze met een vork los.
3. Verdeel de soep over vier kommen en garneer hem met de bosuien en koriander. Serveer meteen.
Dit recept is afkomstig uit het gratis weekmenu met recepten uit 5 ingrediënten vegan. Deze kun je downloaden door op onderstaande afbeelding te klikken.
Voor 2 personen.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.