Zin in een fruitig toetje, maar wil je een keer iets anders dan normaal op tafel? Deze kruidige ananas met munt, kaneel, granaatappel en anijs brengt je in tropische sferen.
1. Laat de suiker op middelhoog vuur oplossen in 250 ml water.
2. Voeg de specerijen toe, laat 10 minuten zachtjes koken. Schenk over de ananas.
3. Bestrooi met munt en granaatappelpitten.
u i4 personen
• 75 g suiker
• 1 anijsster
• ½ tl kaneel
• 2 kardemompeulen
• ananas, geschild in plakjes
• handje muntblaadjes
• 2 el granaatappelpitten
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.