Kruidige ananas met granaatappelpitjes

Kruidige ananas met granaatappelpitjes

Zin in een fruitig toetje, maar wil je een keer iets anders dan normaal op tafel? Deze kruidige ananas met munt, kaneel, granaatappel en anijs brengt je in tropische sferen. 

Bereiding



1. Laat de suiker op middelhoog vuur oplossen in 250 ml water. 

2. Voeg de specerijen toe, laat 10 minuten zachtjes koken. Schenk over de ananas. 

3. Bestrooi met munt en granaatappelpitten. 

u i4 personen
• 75 g suiker
• 1 anijsster
• ½ tl kaneel
• 2 kardemompeulen
ananas, geschild in plakjes
• handje muntblaadjes
• 2 el granaatappelpitten


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Kookboek van het Jaar!