Hak de koriander, gember, lente-uitjes, chilipeper met het limoensap in een keukenmachine.
Doe de kip in een pan koud water, breng aan de kook en pocheer 15 minuten.
Blancheer de sugarsnaps. Giet de kipfilets af, snijd ze in stukjes en roer die door de noedels, samen met het koriandermengsel en de sugarsnaps.
Serveer met partjes limoen.
2 personen
• ½ bosje koriander
• stukje gember van 2 cm
• 2 lente-uitjes
• 1 rode chilipeper
• sap van 1 limoen, plus partjes voor erbij
• 2 kipfilets
• 100 g sugarsnaps
• 300 g gekookte rijstnoedels
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.