Het frisse van de appel gaat in deze soep erg goed samen met de smaak van de knolselderij. De tijm geeft de soep een kruidig tintje.
4 personen
• olijfolie
• 750 g knolselderij, geschild en in blokjes
• 1,1 liter groentebouillon
• 1,1 liter groentebouillon
• 1 takje tijm, plus extra blaadjes
• 2 handappels, geschild, klokhuis verwijderd, in blokjes
• 100 ml kookroom
• 8 dunne sneetjes volkorenstokbrood
• 50 g stilton, verkruimeld
• ½ appel, klokhuis verwijderd, in kleine blokjes
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.