Op zoek naar een variatie op garnalen in knoflook? Look no further! Deze garnalen met knoflook en dragon doen het op iedere borrel fantastisch – vaak zijn ze bij ons als eerste op. Het is slim om de knoflook van tevoren voor te bereiden, zodat je als je ze wilt serveren nog maar een kleine tien minuten bezig bent. Of naja, de oven dan, want jij hoeft echt bijna niets te doen!
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de knoflook op een bakplaat, druppel er olie over en rooster 30 minuten. Haal de knoflook uit de oven en verhoog de temperatuur naar 220°C.
2. Knijf de teentje knoflook uit hun velletje en wrijf ze in een kom tot een gladde massa. Voeg boter, dragon, chilivlokken en zout en peper toe en meng alles. Leg de garnalen op een bakplaat, verdeel de knoflookboter erover en zet 6-8 minuten in de oven of tot ze gaar zijn.
4 personen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.