Niets lekkerder dan een kop verse tomatensoep, vind je ook niet? Koud is hij helemaal bijzonder. Dit is een top recept voor een klassieke gazpacho.
1. Toast het witbrood zonder het bruin te laten worden en breek het in stukken.
2. Pureer eerst de paprika in de blender of met de staafmixer tot een pasta. Voeg de overige ingrediënten toe en pureer tot een glad geheel. Voeg indien nodig wat koud water toe om te verdunnen.
3. Laat een nacht rusten in de koelkast.
4. Serveer met brunoise van komkommer en tomaat en een paar druppels olijfolie.
Voor erbij: komkommer, in brunoise tomaat, in brunoise extra vergine olijfolie
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.