Kiemgroentesalade met bessen & noten

Kiemgroentesalade met bessen & noten

Bereiding

Een frisse en smaakvolle salade boordevol gezonde en verse ingredienten. De pecannoten maken de salade helemaal af. Smullen! 

1 Schep de blaadjes van de spruiten, radijsjes, kiemgroenten, noten en gojibessen door elkaar.

2 Roer de olie en het citroensap door elkaar. Voeg zwarte peper toe en schep de dressing door de salade. Serveer meteen.

Per portie 146 kcal, 10,9 g vet (0,9 g verzadigd), 3.5 g eiwit, 7,2 g koolhydraten, 5,7 g suikers

Bijgerecht voor 6 personen
• 150 g spruitjes, de blaadjes
• 10 radijsjes, in dunne staafjes gesneden
• 100 g kiemgroenten (van bonen en/of linzen)
• 50 g pecannoten, gehakt
• 50 g gojibessen
• 2 el raapzaadolie
• 1 el citroensap


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Kookboek van het Jaar!