Kidsproof kerstmenu

Kidsproof kerstmenu

Schuiven er ook kinderen aan tijdens het kerstdiner? Megagezellig! En niets leuker (en makkelijker) als ze het hele menu mee kunnen eten. We zochten vier heerlijke gangen uit die niet alleen de 18-plussers lekker vinden, maar ook de kleintjes. One happy family!

Bereiding

Voorgerecht

Zet de hele tafel vol, lekker rollen, dippen en happen maar! Als dat geen feestje wordt… Wij kiezen voor Vietnamese springrolls met gamba’s en lekker veel veggies, maar je kunt ze vullen met alles wat je lekker vindt – van kipstukjes tot pittige tofu of bijvoorbeeld biefreepjes.

Tussengerecht

De feestelijke soep is een mix van knolselderij, peterselie en bleekselderij. Noem hem Shrek-soep en we weten zeker dat de kids hem tot de laatste lepel opslurpen!

Hoofdgerecht

Deze pizza-partyformule is perfect voor familiefeestjes. Het leuke is dat je gasten hun eigen pizza mogen maken van een portie deeg (vooral kinderen vinden dat te gek!) en een ruime keuze aan toppings.

Nagerecht

Altijd een hit bij groot en klein: chocolade in een toetje. Deze chocoboomstam is wel een klusje om te maken, maar wacht maar tot je ieders gezicht ziet. Een smile van oor tot oor, daar doe je het voor, toch?!

Wil je die ingredienten weten? Klik dan op de recepten:

Vietnamese springrolls

Knolselderijsoep

Pizza-partyformule

Chocoboomstam


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief