Té lekker, deze pizza met een bodem van nachochips. Je kunt er werkelijk alles op doen. Handig ook als je op doorreis bent en restjes groenten, vlees of vis over hebt van de vorige maaltijd.
1. Maak een mooi vuurtje.
2. Smelt de boter samen met de olijfolie in een pan en fruit de knoflook hierin.
3. Voeg room en melk toe en breng al roerend aan de kook.
4. Voeg de overige ingrediënten toe en laat al roerend op matig vuur inkoken tot sausdikte. Haal van het vuur.
5. Doe de tortillachips in een gietijzeren pan en schenk de saus erover. Verdeel vervolgens de overige ingrediënten over de chips en eindig met de kaas*. Zet de pan op het vuur. Verwarm met deksel in 5 tot 10 minuten tot de kaas gesmolten is en de groente warm.
*Verdeel de ingrediënten goed over/tussen de tortillachips zodat je bij elke hap alle smaken goed proeft.
Dit recept is afkomstig uit Backyard Cooking. Hier bestel je ‘m.
Voor 1 portie
Nodig voor de saus
Verder nodig
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.