Voor 4 personen
– een paar takjes vers basilicum
– olijfolie
– 3 tenen knoflook, gepeld en in dunne plakjes gesneden
– 3 ansjovisjes
– 1 verse, rode Spaanse peper
– 2 blikken van 400 g gehakte tomaat
– zeezout en zwarte peper uit de molen
– 200 g vers broodkruim
– een paar takjes verse tijm, alleen de blaadjes
– een hand vers geraspte Parmezaanse kaas
– 1 citroen
– 150 g bloem
– 2 grote eieren, liefst biologisch of vrije uitloop, geklutst
– 4 kalfsoesters of varkensfilets van 200 g, platgeslagen tot een dikte van 2 cm
– 1 bol buffelmozzarella van 125 g
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.