Jamie’s meatloaf

Jamie’s meatloaf

Een goed gehaktbrood met verse tomatensaus, dat is onze definitie van comfort food. Heb je deze meatloaf van Jamie als eens geprobeerd? 

Bereiding

4–6 personen
• 1 ui, fijngesnipperd
• olijfolie
• 1 tl komijn
• 1 flinke tl gemalen koriander (ketoembar)
• 12 creamcrackers
• 2 tl gedroogde oregano
• 2 flinke tl dijonmosterd
• 500 g rundergehakt
• 1 groot ei
• de naaldjes van 2 verse takjes rozemarijn
• 12 plakjes ontbijtspek of pancetta
• 1 citroen, in partjes

Tomatensaus
• 1 ui, grof gesnipperd
• olijfolie
• 2 tenen knoflook, in plakjes
• ½–1 rode chilipeper, fijngesneden
• 1 tl gerookt paprikapoeder (pimentón)
• 2 el worcestersaus
• 400 g kikkererwten uit blik, uitgelekt
• 2 blikken tomaatstukjes à 400 g
• 2 el balsamicoazijn


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine