Jadis: ‘Mijn pistache-ijs uit The Lemon Kitchen Sicilië werd heel enthousiast ontvangen door onder andere Janny van der Heijden, en dat zette me aan het denken. De hoeveelheden heb ik opnieuw gebruikt en de pistachepasta vervangen door oer-Hollandse pindakaas.’
4 personen | ca. 2 uur
• 100 g pinda’s
• 1 g zout
• 1 biologische citroen
• 500 ml biologische volle melk
• 200 ml biologische slagroom
• 4 eidooiers
• 150 g (riet)suiker
• 1 rijpe banaan
• 150 g (naturel) pindakaas met stukjes
Benodigdheden
• antiaanbakpan
• thermapen
• ijsmachine
• vijzel of keukenmachine
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.