Italiaans brood met snelle soep

Italiaans brood met snelle soep

Met de Jumbo & Jamie Brilliant Courgette Broccoli Soep zet je binnen een mum van tijd een lekkere en gezonde soep op tafel! Heb je wat meer tijd? Dit zelfgemaakte Italiaanse brood is er heerlijk bij.  

Bereiding



1 Maak het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kneed er na het rijzen de overige ingrediënten door.

2 Vorm er een brood van; laat 30 minuten rusten. Bestuif met bloem en bak het brood goudbruin. 

3. Laat het brood afkoelen en serveer bij een tomatensoep met brood en boter.
 
Serveer dit heerlijke Italiaanse brood met een kop verwarmende broccolisoep. Jamie maakt het je makkelijk met de Jumbo Jamie Oliver Briljant Courgette-Broccoli-soepbeker: verwarm een eetlepel olijfolie in een pan om middelhoog vuur. Pel de knoflook, hak hem fijn en rits de tijmblaadjes van de steeltjes. Doe dit samen met de groenten in de pan en stoof dit 10 minuten tot de groenten zacht zijn. Voeg de geconcentreerde bouillon en 700 ml water toe, breng aan de kook en laat 8 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en pureer de inhoud in de pan tot een gladde soep. Knijp de citroen erboven uit en breng de soep op smaak met zout en peper.




Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver. 

• 1 pak broodmix (à 500 g)

• 50 g zongedroogde tomaten, gesneden

• 80 g parmezaan, geraspt

• gescheurde basilicumblaadjes

• roomboter, voor erbij 

• 1 Jumbo Jamie Oliver ‘Brilliant’ Courgette Broccoli Soep (optioneel, zie tip)



Bestel hier jouw Jumbo & Jamie product en maak kans op een ontmoeting met Jamie Oliver. 


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief