Inktvisschotel met chorizo & witte boon

Inktvisschotel met chorizo & witte boon

Bereiding

Serveer deze inktvisschotel op een warme zomerdag en het lijkt net of je op een tropisch eiland zit. De chorizo geeft een extra kick aan het gerecht en de bonen maken er een romig geheel van. 

1 Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de plakjes chorizo circa 5 minuten.

2 Voeg de inktvisringen en knoflook toe en bak ze een paar minuten mee.

3 Voeg tot slot de bonen en stukjes tomaat toe. Laat alles goed doorwarmen en voeg zout en peper toe.

4 Roer de rucola er vlak voor het opdienen door.
 

2 personen

• 1 el olijfolie

• 100 g chorizo, in plakjes

• 1 inktvis, schoongemaakt en in ringen gesneden

• 1 teen knoflook, geperst

• 400 g reuzenbonen (limabonen) uit blik, uitgelekt

• 2 tomaten, in kleine stukjes

• handvol rucola


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine