Serveer deze inktvisschotel op een warme zomerdag en het lijkt net of je op een tropisch eiland zit. De chorizo geeft een extra kick aan het gerecht en de bonen maken er een romig geheel van.
1 Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de plakjes chorizo circa 5 minuten.
2 Voeg de inktvisringen en knoflook toe en bak ze een paar minuten mee.
3 Voeg tot slot de bonen en stukjes tomaat toe. Laat alles goed doorwarmen en voeg zout en peper toe.
4 Roer de rucola er vlak voor het opdienen door.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.