De combinatie van zoete nectarine, vanilleijs, smaakvolle amaretto en honing is echt fantastisch!
1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
2. Leg de nectarines in een braadslee en strooi het venkelzaad, de suiker, de sinaasappelrasp en het sap erover. Bak ze 10-15 minuten, tot de nectarines zacht zijn en beginnen te verkleuren. Laat ze afkoelen of gebruik ze warm.
3. Verdeel ze dan met het ijs en de amaretto over kommen of ijscoupes. Druppel de honing erover en serveer meteen.
4 personen
• 4 nectarines, in vieren
• 1 tl venkelzaad
• 2 el lichte basterdsuiker
• de geraspte schil en het sap van 1 sinaasappel
• 4 bollen vanille-ijs
• 2 verkruimelde amarettikoekjes
• 1 tl vloeibare honing
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.