Deze Hollandse salade met sjalot, tomaat en ei is het ideale bijgerecht! Voeg uitgebakken spekjes toe voor een lekkere crunch en een rode ui in dunne ringen voor een pittig tintje.
1 Verwijder de stronk van de krop en pluk de sla in stukken. Was de bladeren in koud water en laat ze uitlekken in een vergiet. Meng de olie, azijn, mayonaise en mosterd goed door elkaar en voeg de gesnipperde sjalot en de in stukjes gesneden tomaat toe.
2 Doe de slabladeren in een schaal en sprenkel de dressing eroverheen.
3 Garneer de sla met de in partjes gesneden eieren en serveer.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.