Verser en lokaler dan dit wordt het niet. Varieer met het groen en ga bijvoorbeeld voor raapsteeltjes of postelein in plaats van spinazie. De meikaas zorgt voor romigheid. Het is de eerste kaas na de winter, als de koeien net in de wei lopen en vers voorjaarsgras eten.
1. Meng de dille met de helft van de olie. Snijd de pitabroodjes in 2 ronde cirkels en rooster ze bruin en knapperig. Bestrijk met de dille-olie.
2. Was de sla en spinazieblaadjes en dep ze droog. Meng met de bosuitjes. Snijd de blaadjes van de radijsjes en was ze goed. Dep droog en meng door de salade. Halveer de radijsjes en schep erdoor.
3. Scheur de kaas in stukjes en halveer de eitjes. Schep met de rest van de ingrediënten door de salade.
4. Klop de azijn met de rest van de olie. Breng op smaak met peper en zout en schenk over de salade. Serveer met de geroosterde pitabroodjes.
Voor 6 personen.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.