Stel je voor: zonnetje op je bol, boek erbij en een glas ijskoude granita in je andere hand. Wij zeggen doen! Zoek een vrij uurtje en ga er lekker voor zitten. Extra lekker: maak doordeweeks een uur (of twee…) vrij en je waant je in je drukke werkweek op een soort mini-vakantie.
1. Voor de suikersiroop: Verwarm al roerend de suiker en het water. Laat afkoelen.
2. Laat de hibiscus in het kokende water trekken, 30 minuten of tot het water afgekoeld is tot kamertemperatuur.
3. Zeef en roer met het limoensap, het kokoswater, de siroop en het ijs. Mix in de blender om granita te krijgen. Schenk in een groot glas, met een dik rietje, en garneer met een schijfje limoen en hibiscusbloemen.
Voorbereiding 30 minuten trekken, bereiding 5 minuten.
*suikersiroop (voor 150 ml)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.