1 Blancheer de sugarsnaps 1 minuut in een pan kokend water. Giet af, spoel af met koud water en laat helemaal droog stomen. Snijd ze in fijne reepjes.
2 Meng voor de dressing het limoensap, beide soorten olie, de honing en een scheut water in een pot met deksel. Voeg een snuf zout en peper toe, draai het deksel erop en schud goed.
3 Schep de rest van de ingrediënten om met de sugarsnaps en dressing. Bestrooi met sesamzaad en tuinkers en serveer.
Per portie 78 kcal, 4,1 g vet (0,7 g verzadigd), 2,5 g eiwit, 8,3 g koolh., 7,6 g suiker
voor 4 personen
• 200 g sugarsnaps
• 1 kleine, knapperige handappel, klokhuis verwijderd, in fijne reepjes
• 8 radijsjes, in dunne plakjes
• handje koriander, grof gehakt
• handje bieslook, fijn geknipt
• 1 el zwart sesamzaad
• 1 bakje tuinkers, geknipt
Dressing
• 2 el limoensap
• 2 tl sesamolie
• 2 tl arachideolie
• 1 tl honing
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.