Noedels zitten ook in een pak, daar is niks mis mee. Maar die bijbehorende roerbaknoedelmixen zijn doorgaans niks meer dan suiker, zout, smaakversterker en aroma’s. Terwijl je een lekkere noedelmaaltijd zó in elkaar gewokt hebt.
1. Woksaus: Haal zowel de knoflook als de gemberbolletjes door de knoflookpers. Meng met de rest van de ingrediënten in een kommetje.
2. Noedels: Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af door een vergiet en spoel af met koud water.
3. Groente: Snij de bimi doormidden en de paksoi in dikke repen, hou de witte stelen en groene bladeren apart. Snij de lente-ui in ringetjes, hak de koriander grof.
4. Wokken: Verhit een flinke scheut olie in de wok. Doe de bimi, sugarsnaps en paksoistelen erin en roerbak beetgaar in ± 4 minuten.
5. Schep nu ook de paksoibladeren erdoor.
6. Voeg de uitgelekte noedels toe en de woksaus. Schep alles goed door elkaar en verwarm al omscheppend. bereiden: 20 minuten voor 4 personen hoofdgerecht met ketjap vegan
Serveren: Bestrooi met lente-ui en koriander.
Tips
Voor 4 personen
Bereiden: 20 minuten
Woksaus:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.