Voor 4 personen
Bereiden: 20 minuten
Woksaus:
1. Woksaus: Haal zowel de knoflook als de gemberbolletjes door de knoflookpers. Meng met de rest van de ingrediënten in een kommetje.
2. Noedels: Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af door een vergiet en spoel af met koud water.
3. Groente: Snij de bimi doormidden en de paksoi in dikke repen, hou de witte stelen en groene bladeren apart. Snij de lente-ui in ringetjes, hak de koriander grof.
4. Wokken: Verhit een flinke scheut olie in de wok. Doe de bimi, sugarsnaps en paksoistelen erin en roerbak beetgaar in ± 4 minuten.
5. Schep nu ook de paksoibladeren erdoor.
6. Voeg de uitgelekte noedels toe en de woksaus. Schep alles goed door elkaar en verwarm al omscheppend. bereiden: 20 minuten voor 4 personen hoofdgerecht met ketjap vegan
Serveren: Bestrooi met lente-ui en koriander.
Tips