Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en voeg de gekookte krieltjes toe.
Strooi de oregano over de krieltjes en voeg zout en peper naar smaak toe. Bak de krieltjes 5 minuten of tot ze beginnen te bruinen.
Doe de tomaten erbij en bak ze, al roerend, 5 minuten mee, of tot ze zwart beginnen te worden.
Strooi er de feta overheen en serveer deze aardappeltjes met gegrild vlees of als een vegetarisch hoofdgerecht met salade.
2–4 personen
• 6 tl olijfolie
• 450 g krieltjes, gekookt en gehalveerd
• 1/2 tl gedroogde oregano
• 380 g kerstomaatjes, gehalveerd
• 120 g feta, verkruimeld
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.