Een supereasy salade, met een lekker zuurtje van de grapefruit. De zoete biet combineert perfect met de smaak van de krab.
1 Haal het vlees voorzichtig uit de gekookte krab – ook uit de poten en scharen. Zorg ervoor dat er geen schaalstukjes in het vlees terechtkomen. Doe het krabvlees in een kom.
2 Stel dan de salade samen: rangschik de frisee, rucola, plakjes rode biet, partjes grapefruit en het krabvlees op een schaal, besprenkel het geheel met de olijfolie, bestrooi het met versgemalen zwarte peper en serveer.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.