Mmm, deze granita van friszure grapefruit en zoete campari is echt mega lekker!
1. Pers de grapefruits en meet 500 ml sap af. Roer de suiker en campari erdoor tot de suiker oplost.
2. Schenk het mengsel in een diepvriesbak en vries in. Roer het mengsel om de paar uur met een vork om de ijskristallen te breken. Als het bevroren is, schep je het in glazen.
6–8 personen
• 5 roze grapefruits, gehalveerd
• 175 g fijne kristalsuiker
• 75 ml campari
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.