Niets is smaakvoller dan rundervlees dat een tijd heeft staan pruttelen. De goulash wordt op smaak gebracht met wortelen, kruiden en knoflook. Goddelijk!
1. Verhit de olijfolie in een grote soeppan en stoof hierin het vlees aan alle kanten goed aan. Overgiet met de bouillon en laat 30 minuten inkoken op hoog vuur.
2. Zet het vuur laag en voeg de ui, wortel, bleekselderij en knoflook toe. Breng op smaak met paprikapoeder, oregano, spaghettikruiden, Spaanse peper, laurier en marjolein. Roer goed door en laat 5 minuten zachtjes koken.
3. Voeg de aardappel, paprika en tomatenblokjes toe en laat nog 30 minuten sudderen.
4. Serveer met een toef zure room en peterselie.
Dit recept komt uit het boek ‘Soepbijbel’ van Heleen Timmermans (€29,99, Uitgeverij Carrera)
[Credits: fotografie Simone van den Berg]
Voor erbij:
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.