Deze krokante gnocchi zijn net perfect goudbruin gebakken krieltjes maar dan nog lekkerder. Super makkelijk, want met deze voorgekookte gnocchi in huis heb je altijd eten op tafel. Met dit gerecht krijg je zelfs de fanatieke spruitjeshater enthousiast.
1. Breng een pan met water aan de kook en kook de spruitjes 2 minuten. Laat ze goed uitlekken.
2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de gnocchi 5 minuten. Voeg vervolgens de spruitjes toe. Bak samen nog 15 minuten of tot de spruitjes en gnocchi zacht en goudbruin zijn.
3. Maak ondertussen de boerenkoolpesto. Meng alle ingrediënten voor de boerenkoolpesto in een keukenmachine of blender tot een mooie egale massa. Voeg naar smaak peper en zout toe.
4. Serveer de gnocchi & spruitjes in een mooie schaal met de buffelmozzarella er los op en de boerenkoolpesto in een apart schaaltje erin. Sprenkel wat olijfolie eroverheen en strooi er ten slotte nog wat peper en zout en de geraspte schil van de citroen over.
Voor 4 personen
Voor de boerenkoolpesto
Ook nodig
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.