Dit gerecht smaakt even funky als dat het klinkt. Het is een beetje een gek recept, met een kazig sausje gemaakt van zuurkool en gebakken druiven. Maar als je van alle componenten tegelijk een hapje in je mond stopt, ontstaat er een symfonie van mooie smaken die elkaar bijzonder goed aanvullen. De zachte gnocchi vormt een perfect podium voor de scherpe maar romige zuurheid van de saus, die weer mooi wordt uitgebalanceerd door de zoete druiven en lichtbittere roodlof. Daar kun je je gasten echt mee verrassen!
Bereidingswijze Gnocchi
Gnocchi is een soort pasta op basis van aardappel. Superleuk om zelf te maken (ook met kinderen). Het is net wat minder gedoe dan gewone pasta en je kunt er heerlijke gerechten mee maken. Je kunt gewone aardappels gebruiken, of spectaculaire paarse aardappels voor een spannende kleur.
Credits fotografie: Lisette Kreischer
Voor 4 personen
Voor 2-4 personen (afhankelijk van of je een royale portie of chic gerechtje wilt maken)
Extra benodigdheden
gnocchiplankje (of vork)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.