Dit is een lekkere variant op gnocchi, die je heel makkelijk kunt maken. Volg de stapjes hieronder en schotel het hele gezin na een lange werkdag een heerlijk gerechtje voor. Wil je wat meer pit? Voeg wat rode peper toe!
Knijp het vlees uit 4 worstjes en bak het in een pan met wat olie. Voeg 1 in ringen gesneden rode ui, een scheutje balsamico, ½ krop radicchio, in reepjes, en 400 g gekookte gnocchi toe. Bak dit mee tot de uienringen zacht zijn. Rasp er wat parmezaan over en serveer.
4 personen
• 4 worstjes
• 1 ui
• scheutje balsamico
• 1/2 krop radicchio
• 400 g gnocchi
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.