Dit recept ontstond toen ik bijna niks meer in huis had. Met alleen restjes zo’n lekker gerecht maken vind ik een leuke uitdaging. Dit gerecht is rijk aan eiwitten en een ware smaaksensatie.
1. Verwarm de oven voor tot 180 °C.
2. Breng de pangafilet op smaak met een snuf paprikapoeder. Bestrijk de bovenkant met de hummus, strijk goed uit.
3. Leg twee keer twee plakken ham tegen elkaar aan op het keukenblad. Leg de vis op de ham en verdeel de asperges over de vis. Rol de ham met de vis op tot een rolletje. Zet vast met een satéprikker.
4. Leg de rolletjes in de ovenschaal en bestrooi met de tijm. Besprenkel met het citroensap en leg de uitgeperste citroen in de ovenschaal.
5. Bak de rolletjes in de oven in 30 minuten gaar.
Tip! Serveer met krieltjes en een eenvoudige salade.
Credits fotografie: Simone’s Kitchen
Voor 2 personen.
Ook nodig
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.