Gevulde pangafilet met parmaham

Intro

Dit recept ontstond toen ik bijna niks meer in huis had. Met alleen restjes zo’n lekker gerecht maken vind ik een leuke uitdaging. Dit gerecht is rijk aan eiwitten en een ware smaaksensatie.

Ingrediënten

Voor 2 personen.

Ook nodig

Bereiding

1. Verwarm de oven voor tot 180 °C.

2. Breng de pangafilet op smaak met een snuf paprikapoeder. Bestrijk de bovenkant met de hummus, strijk goed uit.

3. Leg twee keer twee plakken ham tegen elkaar aan op het keukenblad. Leg de vis op de ham en verdeel de asperges over de vis. Rol de ham met de vis op tot een rolletje. Zet vast met een satéprikker.

4. Leg de rolletjes in de ovenschaal en bestrooi met de tijm. Besprenkel met het citroensap en leg de uitgeperste citroen in de ovenschaal.

5. Bak de rolletjes in de oven in 30 minuten gaar.

Tip! Serveer met krieltjes en een eenvoudige salade.

Credits fotografie: Simone’s Kitchen