De rode radicchio is een familielid van de witlof. In dit gerecht karameliseer je de blaadjes met een mix van balsamico en honing. Smullen!
1. Snijd 1 krop radicchio in vier kwarten en leg op een bakplaat.
2. Mix 3 el balsamico met 2 el honing en druppel dit over de slakwarten. Rooster 10 min. in de oven op 200ºC.
3. Bestrooi met wat chilivlokken en pecorino.
Bijgerecht 2-4 personen
• 1 krop radicchio
• 3 el balsamico azijn
• 2 el honing
• chilivlokken
• pecorino voor er over heen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.