Mag het alsjeblieft altijd Kerstmis zijn? Als je deze gember-sinaasappelpunch geproefd hebt, dan wil jij dat vast ook. Maar hé, niemand heeft ons verteld dat hij alleen op 25 en 26 december gedronken mag worden, dus als jij in de zomer, de herfst of in het voorjaar zin hebt in dit drankje, dan doe je dat toch gewoon?
1. Schenk de kruidenbitter en cognac in een kan en schep de cranberry’s erbij.
2. Snijd 2 dunne lange slierten van de sinaasappelschil. Schil sinaasappels dan dik en snijd de partjes vruchtvlees tussen de vliezen uit met een scherp mesje. Schep de sinaasappelpartjes en de slierten schil bij de cranberry’s in de kan en knijp de rest van de sinaasappel er boven uit. Laat ca. 3 uur marineren. Schenk in een mooie fles of karaf, vul bij met gingerale en serveer in feestelijke glaasjes.
Fotografie Saskia van Osnabrugge, Vonk Receptuur & foodstyling Ingmar Niezen
Voor 8 glazen
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.