Deze salade is echt een fluitje van een cent. De gorgonzala is een echte smaakbom en gaat geweldig samen met de pijnboompitten en rucola.
1. Snipper een kleine rode ui in wat olijfolie tot hij glazig is. Voeg de rozijnen en rodewijnazijn toe en bak kort mee. Haal de pan van het vuur.
2. Maak in de blender een dressing van de gorgonzola, het citroensap, wat olijfolie, zout, peper en wat water.
3. Snijd de kropjes radicchio in kleine partjes en bak ze kort en in porties in een hete grillpan.
4. Hussel ze met het uimengsel, wat rucola en geroosterde pijnboompitten door elkaar en serveer met de dressing.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.