Garnalenburger met sla & tomaat

Garnalenburger met sla & tomaat

Deze garnalenburgers zijn in no time klaar en het ultieme comfort food! 

Bereiding



1 Hak de gamba’s fijn en voeg peper en zout toe. Vorm 4 burgers van het mengsel.Paneer ze met de broodkruimels.

2 Bestrijk de burgers met wat olijfolie en rooster ze in 3-4 minuten per kant gaar. Serveer ze op de broodjes en garneer met de mayonaise, sla, chilisaus en tomaat.

Per portie 196 kcal; 8,6 g vet (1,4 g verzadigd); 19,5 g eiwit; 9,8 g kh; 0,3 g suikers

4 personen

• 500g rauwe gamba’s

• 4 el broodkruimels

• olijfolie

• 4 hamburgerbroodjes, mayonaise,

sla, chilisaus en tomaat, voor erbij



Meer hamburgerrecepten? Kijk hier


Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis magazine