Je kent waarschijnlijk frappé wel, maar wist je ook dat je met de smaak kunt spelen tot je een ons weegt? Dit recept is daar een bijzonder lekker voorbeeld van. Een vleugje sinaasappel en je hebt ineens een heel ander drankje te pakken. Probeer maar eens!
1. Voor de vierkruidensiroop: Verwarm al roerend het water en de suiker. Doe de kruiden erbij en laat 10 minuten sudderen. Zeef door twee lagen kaasdoek.
2. Doe alle ingrediënten in een shaker vol ijs. Shake stevig tot de koffie en de melk gaan schuimen. Schenk in een groot glas vol ijsblokjes en garneer met een schijfje sinaasappel.
*Vierkruidensiroop (voor 150 ml)
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken en om gepersonaliseerde en niet-gepersonaliseerde advertenties te tonen. Als u geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.