Frambozen tompouce

Frambozen tompouce

Dit is misschien wel het allermakkelijkste toetje ooit! Maar wat ziet het er mooi uit! De wafeltjes zijn kant en klaar, jij hoeft alleen de slagroom met wat poedersuiker en sinaasappelrasp stijf te kloppen. En samen met de frambozen maak je een mooi stapeltje. Daar steel je gegarandeerd de show mee. Of het nu tijdens Oud & Nieuw is of bij elk feestelijk etentje in het nieuwe jaar. Een lekkere en makkelijke afsluiter van dit jaar. Dus op naar heel veel meer lekkere, gezonde, fijne, simpele en vooral GROENE gerechten. Want ook komend jaar hebben weer heel veel vega inspiratie voor je. Een mooie en gezonde start van het jaar allemaal!

Bereiding

1. Klop de room met de suiker half stijf. Klop de sinaasappelschil erdoor en schep het mengsel in een spuitzak met stermondje.

2. Maak dubbele sandwiches met 3 wafeltjes, room en frambozen. Vul de ruimte tussen de frambozen op met room.

3. Bestrooi met poedersuiker en dien op.

Voor 4 personen. Bereiding: 10 minuten

  • 125 ml double cream of slagroom
  • 1 eetlepel poedersuiker, plus extra voor erover
  • 1 theelepel geraspte sinaasappelschil
  • 12 boterwafeltjes
  • 125 g grote frambozen

Deel Artikel
Om dit recept te bewaren moet je ingelogd zijn.
Inloggen | Registreren
Print dit recept Mail dit lijstje

Gratis nieuwsbrief