Een écht verwendessert voor je allerliefste (schoon)moeder! Het is beslist niet moeilijk om te maken en je kunt het al daags van tevoren klaarzetten in de koelkast.
1. Kies eerst vier mooie glazen waarin je het dessert wilt presenteren.
2. Pureer ongeveer de helft van de frambozen met de staafmixer, of prak ze met een vork en wrijf ze daarna door een zeef.
3. Meng in een kom de roomkaas en yoghurt en voeg hieraan de frambozenpuree en poedersuiker toe. Roer het roomkaasmengsel door tot alles gelijkmatig verdeeld is.
4. Klop de slagroom met de suiker luchtig en net stijf en meng ongeveer de helft hiervan door de roomkaasmousse. Verdeel de mousse over de glazen en schep of spuit de overige slagroom erop.
5. Garneer met de overgebleven frambozen en een toefje muntblaadjes.
Credits fotografie: Mitchell van Voorbergen
VOOR 4 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD 15 MINUTEN
EXTRA NODIG
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.