Martini-mixexpert Giuseppe Gallo is hét gezicht van Jamie Oliver’s Drinks Tube en hij schudt geweldige cocktails uit zijn mouw. Wat dacht je van deze Essex cocktail, vernoemd naar zijn geboortestreek?
1 Mix de gin, gembersiroop en het citroensap met een handvol ijsblokjes in een blender.
2 Wrijf de rand van een bierpul in met citroensap en druk hem dan in het zeezout.
3 Schenk de cocktail in het glas, vul aan met bier en serveer.
1 persoon
• 60 ml Bombay sapphire gin
• 25 ml gembersiroop
• 20 ml vers geperst citroensap (ca. 1 citroen), plus wat extra
• zeezout (Maldon)
• Brooklyn Lager of een ander licht of lagerbiertje, gekoeld
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.