1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
2. Verdeel de bloemkool in een enkele laag over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met het zout, de sumak, Aleppopeper en de za’atar. Besprenkel met de olijfolie en rooster de bloemkool 20-25 minuten in de oven.
3. Meng de yoghurt met de knoflook, tahin en de peterselie. Breng op smaak met zout en peper.
4. Verhit een laag zonnebloemolie in een pan en frituur de kappertjes. Neem uit de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
5. Verdeel de bloemkool over een schaal en besprenkel met het citroensap. Verdeel de yoghurt-peterseliesaus erover en garneer met de kappertjes.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om informatie over het apparaat op te slaan en/of te openen. Toestemming voor deze technologieën stelt ons en onze partners in staat om persoonlijke gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site te verwerken. Als je geen toestemming geeft of deze intrekt, kan dit invloed hebben op bepaalde functies.
Klik hieronder om in te stemmen met het bovenstaande of om specifieke keuzes te maken. Je keuzes zullen alleen worden toegepast op deze site. Je kunt je instellingen te allen tijde wijzigen, inclusief het intrekken van je toestemming, door gebruik te maken van de knoppen op het Cookiebeleid of door te klikken op de knop 'Toestemming beheren' onderaan het scherm.